Film izleme siteleri reklamlardan geçilmiyor

Film siteleri her ne kadar güzel hizmet veriyor olsa da arkadaş reklamlardan filmi izleyemiyoruz ki... Bazı film siteleri müstesna hangi film sitesine girersen gir onlarca reklam ile karşı karşıya kalıyorsun. Hem de popup denilen ve başka sayfalarda açılan reklamlarla... Zaten filmi izlemeden önce o reklamları kapatmakla geçiyor 3 dakikamız...


Hadi bunu geçtim. Bazı siteler daha film çıkmadan 6 ay önceden film çıkmışçasına içerik ekleyerek insanları kandırıyorlar. Yahu kardeşim çıkmamış olan filmi neden sitene ekliyorsun ki? Ekliyorsan da başlığa Fragman olduğunu belirt ki insanlar da ona göre senin siteni ziyaret etsin ya da etmesin. Böyle yaparak hem insanlardan küfür yiyorsun hem de sitene gelen direkt çıktığı için kendi sitene zarar veriyorsun.



Ben öyle inanıyorum ki benim gibi düşünen bir ço kinsan vardır. Zira daha bir kaç yıla kadar ne olduğunu kimsenin bilmediği adblock eklentisi hem mozilla firefox, hem google chrome ve hem de safari gibi tarayıcıları desteklemektedir. Şu anda kullandığınız tarayıcının adını yazarak google'a adblock yazın ve tarayıcınızın eklenti sayfasını ziyaret edin. Sonrasında eklentiyi kurarak aktif edin o zaman o film sitelerindeki ve diğer sitelerdeki reklamların olmadığı sitelerin halinin güzelliğinin farkına varın. Zannedersem bu cümle çok ama çok saçma bir cümle oldu fakat umarım demek istediğim şeyi anlamışsınızdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antitox Kullananlar Anlatıyor! Antitox Damla Kullanıcı Yorumları

SlimCaps Zayıflama Kapsülü Kullananlar (Şikayet Kutusu)

Brexit ne anlama geliyor? Brexit Ne Demektir?