Tarafsız bir yorum ortamında düşüncelerinizi paylaşyın

Yıllar öncesini hatırlıyorum da bir tek şikayetvar.com vardı. Diğer şikayet ve yorum platformlar sonradan ortaya çıktı. İlk kullanıcı yorumları sitesini yayınladıktan sonra bir çok kişi böyle  bir sitenin etkisinin farkına vardı şu anda kullanıcı yorumları domainlerinin neredeyse tamamı kullanımda ve birileri düşüncelerini paylaşıyorlar. Bazı nedenlerden dolayı ilk sitemi elimden çıkarmak zorunda kaldım. Sonrasında bir tanesini daha ve sonrasında diğerini de..

Şimdilerde kullanıcıların düşüncelerini paylaştıkları ve ürünler  hakkında fikir sahibi oldukları yeni bir site daha açtık. Farklı bir formatla yayın hayatına başlayan bu sitede siz de fikir sahibi olmak istediğiniz ürünler ile ilgili düşüncelerinizi yazabilir, yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Sitemizin adı www.sonkullananlar.com'dur. 

Geçtiğimiz aylarda yeni yeni ürünler çıktı ve bu ürünlerin hedefinde insanları kandırmak olduğunu söylemeliyiz. Eğer insanları kandırmak olmasaydı afaki söylemlerle yarım saat gibi bir zaman zarfında insana 6 kilo verdiriyor diye iddialarda bulunmazlar bir çok kişinin zaafından istifade etmezlerdir.



Biz genel olarak www.sonkullananlar.com sitesi olarak bu türlü insanlara karşıyız. İnsan sağlığına zarar veren ürünleri satanlara ya da insanları kandırmaya çalışan kimselere karşıyız. Siz de son kullananlar sitesinde gerçek kullanıcı yorumlarını okuyabilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antitox Kullananlar Anlatıyor! Antitox Damla Kullanıcı Yorumları

SlimCaps Zayıflama Kapsülü Kullananlar (Şikayet Kutusu)

Brexit ne anlama geliyor? Brexit Ne Demektir?